• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

NERONLINEWORLD 1886 Server Files (Büyük oranda sorunlar çözülmüştür)

Merhaba

Tamer öncelikle gerçekten güzel bir paylaşım zaman ve sabır gerektiren bir iş C++ bilmiyorum bilsem belki kurcalardım bu dosyaları ama zannetmiyorum şimdi başlasam ne kadar ilerletebilirim kendimi o da belli değil. Kocuceki konuyu inceledim ancak bu tür insalar her zaman varlar ve var olucaklar çünkü bu oyunu oynayanların yaş ortalaması ortada o yüzden pek dert etme bence boş yorum atanları.

Bende indiriyim dedim kurdum fakat 1800 client vardı client patch klasorunun ıcındekı data ve exelerı cliente atıp gırmeye calıstım ama ıntrolardan sonra siyah ekranda kalıyor sonra kapattım bunun bir çözümü varsa yazarsan iyi olur belki bu tür hata alan arkadaşlar vardır

Bu arada forumunda hayırlı olsun

Merhaba

Tamer öncelikle gerçekten güzel bir paylaşım zaman ve sabır gerektiren bir iş C++ bilmiyorum bilsem belki kurcalardım bu dosyaları ama zannetmiyorum şimdi başlasam ne kadar ilerletebilirim kendimi o da belli değil. Kocuceki konuyu inceledim ancak bu tür insalar her zaman varlar ve var olucaklar çünkü bu oyunu oynayanların yaş ortalaması ortada o yüzden pek dert etme bence boş yorum atanları.

Bende indiriyim dedim kurdum fakat 1800 client vardı client patch klasorunun ıcındekı data ve exelerı cliente atıp gırmeye calıstım ama ıntrolardan sonra siyah ekranda kalıyor sonra kapattım bunun bir çözümü varsa yazarsan iyi olur belki bu tür hata alan arkadaşlar vardır

Bu arada forumunda hayırlı olsun

1886 diye geçiyor versiyon fakat çoğu kişi 1860, 1800 clientleriyle patch atmadan girmeye calısıyor o siyah ekran bu yüzden oluyor patchi 1886 ya kadar çektikten sonra verdigim exeyi atın o kadar başka bişey yok

ben 3 speed skillinide test ettim fakat bir problemle karsılasmadım

NERO kardeşimiz haklı beyler siz fileslerle databaseleri karıştırdınız. Bende denedim. Sw de falan bi problem yok havada kalma diye bişey söz konusu bile değil.😎

---------- Yorum eklendi 08:01'da ---------- Önceki yorum 07:54'da ----------

Gm kodları lazım ulaşabilen varmı?😕

NERO kardeşimizin paylaştığı bazı gm kodları buldum 18xx için. Fakat yazınca ebenezer kapatıyor :F

Ebenezer komutları

/kill

/Open

/snowopen

/Close

/down

/resume (down komutuna karsılık olarak)

/discount

/alldiscount

/undiscount

/permanent

/captain

/offpermanent

/santa

/offsanta

GM Komutları

-- clientin kendi komutları (clientteki wiz_operator ebenezere paket yollatıyor subpaket ile işlem yapılıyor)

/arrest nick

/forbidconnect nick

/forbidchat nick

/permitchat nick

-- sonradan eklenenler (chatta yazılan yazıyı kontrol ediyor bunlardan biri ise işlem yapılıyor)

+tp_all zone numarası

+zonechange zone numarası

+giveitem item numarası

+exp_add exp miktarı

+money_add para miktarı

benim anlamadıgım savas vs.. gibi bugları neden gidermeye calısıyorsunuz onlar evt ile zone'lerle ayarlanır onemli olan fileslerin bugu gidermek onları yapmadıkdan sonra db'deki bir kac bu fixlense nolcak 🙂 sonuc gene aynı aranızda server acmayı dusunen var 10-15 kisiden fazla giremes servere hatırlatırım 🙂

benim anlamadıgım savas vs.. gibi bugları neden gidermeye calısıyorsunuz onlar evt ile zone'lerle ayarlanır onemli olan fileslerin bugu gidermek onları yapmadıkdan sonra db'deki bir kac bu fixlense nolcak 🙂 sonuc gene aynı aranızda server acmayı dusunen var 10-15 kisiden fazla giremes servere hatırlatırım 🙂

Berker51 Arkadasım "server acmayı dusunen var 10-15 kisiden fazla giremes servere hatırlatırım 🙂" Bu Cumlede Nerden Cıkartın Giremiceni Aceba Sölermisin..

aynen. Savaş vs. onlar kolay iş. Önemli olan files buglarını çözmek. Kartopu vs. en son iş onlar.🙄

Berker51 Arkadasım "server acmayı dusunen var 10-15 kisiden fazla giremes servere hatırlatırım 🙂" Bu Cumlede Nerden Cıkartın Giremiceni Aceba Sölermisin..

ebenezer 10 kisi girdikden sonra kapanıyor bazende 15 databaseden once filesleri halletmeniz lazim sourceleride elinizde olmadıgına gore halletmeniz imkansız herseyi ancak db sorunsuz yapar 1860 filesin devamını getirirsiniz nero sourcelerini paylasmıstı. ve nero 1886'nın sourcelerini sittin sene paylasmas adam en buyuk kıyagı yaptı gerisi tecrube ve bilgisi olana 😀

Benim Yaptıgımı Yapabilirsiniz Arkdaslar db editleyin 10 kısı kafana göre takılın uskoya bel baglamayın elbet bir gun belki 18xx src lerden bişeyler cıkar nero gibi biri cıkar paylasır hazırda bulunsun 🙂

Om ?This is an outdated version.Please install thenewest client

This is an outdated version.Please install thenewest client.

bu sourcelerin mantığı nedir arkadaşlar?

Source olmadan buglar çözülmez diyorsunuz. Neden?

Source ne işe yarar nasıl açılır nasıl kullanılır?

Bakın adamlar yapıyor

adamlar bugsuz source satın alırsa bende yaparim 🙂 ama bari nero bir kac source paylassaydı guzel olurdu en azından user giris limitini cogaltsak guzel olurdu 🙂

neroya sorum var filesleri ne zamana sorunsuz hale getirebilir hiç yoktan pk atılabilecek kadar.(chaos falan aramıyoruz)yani 1534 seviyesinde olsun krowaz bile olmasa olur.

neroya sorum var filesleri ne zamana sorunsuz hale getirebilir hiç yoktan pk atılabilecek kadar.(chaos falan aramıyoruz)yani 1534 seviyesinde olsun krowaz bile olmasa olur.

katılıyorum sana kardes bnde ugrasıom fixlemeye falan fakat source olmadıgı için acayip zorluk cekiyorum inş en kısa zamanda bitirebilirsem bn herkesle paylasmayı dusunuyorum dosyaları.

bug olarak 1tane daha bulundu: sembol almaya calıstıgın zaman pelerin geliyor

bol şans arkadaşlar. Çok zor gerçekten. Bende başladım bir kaç bugu fixledim fakat çok buglu denildiği gibi source şart gibi.🙄

Zamanınıza Yazık Source Olmadan fileslerle ugrasmayın en azından 1860'ın sourcelerini duzeltip yapmaya calısın belki ortaya guzel birsey cıkarırsanız eger programlama dillerini biliyorsanız 🙂

Geri