• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

NERONLINEWORLD 1886 Server Files (Büyük oranda sorunlar çözülmüştür)

arkadaslar bende kurdum sexykonun clientine datayı ve exe atıyorum fakat oyuna giryorum siyah ekran geliyor karsıma baska bisey yok:S yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor?

usko'nun orjinal clientini kullan ve gene karşına siyah ekran gelirse server.ini 1299 yap 1886 oto patch atsın gir olur (usko client için yap bu işlemi.)

sw laytfeet gibi bazı buyuk oranda skıllerı duzelte bıldım ama sorun asıl nedeni bazı magıc tablelerde bızım cok eksıgımız var ve TBL edıtor lazım BuffType veya type lerde sorun cıkarıyor kodları yanlış laytfeet basa biliyorum sw basa bılıyorum ama roguede görunmezlık basıldıgında BuffType veya type deki kod yanlış oldugunda TBL de DB ile TBL arasında bır anlaşmazlık oluyor ve tum ezık skıllerı ekledım ve çalışıyor hepsi !!

arkadaşım bende sikiller üzerinde çalısıyorum ama olmuyor nasıl düzelttin bi yardımcı olurmusun ben sw bastıgım anda char donuyor hareket etmiyor

görünmezligin calıstırıldıgı executetype fonksiyonunu yeni eklemistim ve tamamlamadım o yüzden sorun cıkıyordur, light feet gibi skillerde sorun yok. eğer basılmıyorsa databasede ekli degildir, ama ekledigimi hatırlıyorum. kısacası sw/light feette düzelticeginiz bişey yok 😀

anlamadıgım şey, dosyaları ben kullanırken sorun olmayan seylerde paylastıgım zaman sorun cıkıyor saçmalığa bak 😀

Sorun HP scrollarda HP scrol bastiginiz da Asas LF basdiginizda HP inip cıkıyo skill de değil sorun

görünmezligin calıstırıldıgı executetype fonksiyonunu yeni eklemistim ve tamamlamadım o yüzden sorun cıkıyordur, light feet gibi skillerde sorun yok. eğer basılmıyorsa databasede ekli degildir, ama ekledigimi hatırlıyorum. kısacası sw/light feette düzelticeginiz bişey yok 😀

Nero sendeki DB yi uplasana bize sorun nerden kaynaklanıyor anlarız 😀

bu bug'lar Database'den Kaynaklanmıyor Files 😀 Database'yi Cozeriz Buglar ı Fixleriz Gibi Dusuncen var 🙂

Kardeşim sw deki adamlar benden uzakda iken atak yapiyor yada ben ayni şekilde onlara uzakdan atak yapiyorum :S adamlar bi anda kayboluo bunu nsl fixleriz

town atınca bu olay düzeliyor kimin nerde oldugu doru olarak gözüküo asasın skilleri seri seri gecio ve cok az damage vuruor...

walkryler bugda özelligini vermior pathoslar öyle ve scler buglaniyor

asasın 72 75 skilli buga girip her skillde tekrar işlio :S :S vs vs

Geri